Πολιτική ακύρωσης παραγγελίας

Ο πελάτης έχει πάντα το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εφόσον το προϊόν δεν έχει ακόμη αποσταλεί από την εταιρία μας.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους.

Όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας ARMYRACE πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π.) και σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα ή αλλοίωση στο προϊόν. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού το έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παραδόθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν . Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών η ARMYRACE έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση. Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με το έγγραφο που το συνόδευε (π.χ. Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ARMYRACE είτε στα τηλέφωνα 2311 242321 – 2310 650303 είτε στο info@armyrace.gr

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση θα πρέπει να γίνεται ως εξής:

Επικοινωνήσετε την ίδια ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, σας στέλνουμε την ίδια ημέρα την αντικατάσταση του.

Συγκεκριμένα:

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.Στην περίπτωση που δε σας κάνει, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 15 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η αποστολή του

Η εταιρία ARMYRACE οφείλει να επιστρέψει στον καταναλωτή το τίμημα του προϊόντος εντός 14 ημερών από την υπαναχώρηση. Στο ποσό της επιστροφής θα περιλαμβάνεται και το κόστος παράδοσης. Γενικά , ο έμπορος αναλαμβάνει τον κίνδυνο οποιασδήποτε ζημιάς κατά την μεταφορά του προϊόντος, μέχρις ότου αυτό περιέλθει στην κατοχή του αγοραστή.

Στην περίπτωση που ο παραλήπτης αρνηθεί την παραλαβή των απεσταλμένων προϊόντων για λόγους και αιτίες που ο αποστολέας δεν φέρει καμία ευθύνη τότε δεν δικαιούται επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων.